Spring til indhold
Svanemærket og EU-Blomsten logoer

Karriere hos Miljømærkning Danmark

Brænder du for at arbejde professionelt for en mere bæredygtig fremtid?

Vi arbejder for en grøn omstilling hos forbrugere, virksomheder og indkøbere.

Hos Miljømærkning Danmark bliver du en del af et hold af engagerede medarbejdere. Vi repræsenterer et bredt spænd af faglige kompetencer og arbejder med de store dagsordener inden for miljø, klima, cirkulær økonomi, kemikalier og biodiversitet. Vi brænder for det, vi laver, og arbejder på tværs af markeder og sektorer med det formål at være en drivkraft for en mere bæredygtig fremtid. 

Vi behandler ansøgninger fra virksomheder, der ønsker at certificere deres produkter med Svanemærket eller EU Ecolabel, og er en uafhængig kontrolinstans. Gennem marketing og kommunikation inspirerer og uddanner vi vores målgrupper til handling, og vi rådgiver og hjælper de virksomheder, der har opnået en certificering, så de får størst mulig værdi af deres certificering. Vi samarbejder internationalt med virksomheder, myndigheder og miljømærkningsorganisationer. 

Er du interesseret i at arbejde hos Miljømærkning Danmark?

Se, om der er en ledig stilling, der passer til dig. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Se ledige stillinger
Kvinde der vandrer i norsk  efterårsskov med udsigt til havet

Miljømærkning Danmark som arbejdsplads

Miljømærkning Danmark er en del af Fonden Dansk Standard med mere end 150 medarbejdere. Vores arbejdsplads er dynamisk, uformel og har et professionelt miljø med mulighed for udvikling, ansvar og indflydelse.

Vores kultur er præget af gensidig tillid, holdånd, frihed under ansvar og respekt for den enkelte.